Programmering

Jag har mycket god kunskap i programvarorna PCDmis och Quindos. Den senare i versionerna Q3,Q6 och Q7. Jag har tillgång till off-line licenser genom en samarbetspartner och har möjlighet att utföra programmering på "hemmaplan" utan att störa er produktion.
Behöver ni support på plats eller konsultation avseende form och lägesutvärderingar eller annan mer avancerad programmering är jag rätt person att lösa detta åt er.
 

Mättjänst

Till mitt förfogande har jag en högnogrann mätmaskin, Leitz PMM-C med mätområde 1200 mm x 1000 mm x 700 mm och ett startfel på 0,6 µm. Där kan jag bl.a. analogscanna diameter eller andra friforms-ytor med med toleranser ner mot 0,005 mm.
 

UTBILDNING

Med tanke på betyget för mina lärarinsatser jag fått på de kursutvärderingar jag samlar in efter varje utbildning verkar jag ha en god pedagogisk talang. Med bred erfarenhet från såväl manuella mätdon och kalibrering som programvarorna PCDMis och Quindos utför jag kundanapassade utbildningar efter era önskemål. Jag har f.n. två inarbetade kurser, "Manuella mätdon" samt "Ritningsförståelse" som varit uppsakttade utbildningar hos några av mina kunder.

konsultation

Allmän mäteknisk konsultation såsom support vid programmering, inköp av mätutrustning eller opartisk expert i diskussion mellan kund-leverantör.